Fordele ved Zaptec Go

• Passer til din elbil

Passer til alle elbiler og hjem. Zaptec Go tilpasser sin maksimale opladning til din bils kapacitet.

·       Mindre og lettere

Zaptec Go er op til 80 % mindre og lettere end lignende opladere på markedet.

·       10 gange hurtigere

Zaptec Go gør det muligt for dig at oplade 10 gange hurtigere end med et standardstik.

·       Robust og stabil

Zaptec Go er designet, udviklet og fremstillet i Norge og passer til skandinaviske vejrforhold.

·       Udvid med op til 3 ladebokse

Udvid efter behov. Installer op til tre Zaptec Go på samme adresse.

·       Sikkerhed i højsædet

Zaptec Go er førende indenfor sikkerhed og er certificeret i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder.

·       Intuitiv og smart

Zaptec Go er lavet i skandinavisk design og på førende norsk grøn teknologi. Den fylder ikke meget mere end en digital tablet og er både nem og intuitiv at betjene.

·       Fremtidssikret og altid opdateret

Zaptec Go er fyldt med den nyeste teknologi. Ladeboksen er altid online via wi-fi eller 4G LTE-M og altid automatisk opdateret med de seneste funktioner og opdateringer.

Produktspecifikationer

Mål : 180 x 242 x75 mm

Vægt : 1,3 kg

Antal udtag : 1 - kabel kan ect. låses fast

Effekt : 3 faset - 22 kW

Montering : Væg

Tekniske specifikationer

·     Installationskredsløb

Maks. 40A sikring på installationskredsløbet

·     Installationsnetværk, elektrisk spænding

N, IT og TT 230VAC ± 10 %

400VAC ± 10 %

·     Maksimal strøm

22 kW ved 32A/3-faset (TN netværk) 12,7 kW ved 32A/3-faset (IT netværk) 7,4 kW ved 32A/1-faset IT/TN

·     Opladerstik

EC 62196-2 Type 2 hunstik

Elektronisk lås, der åbnes med RFID-brik og som kan låses op permanent af operatør.

·     Beskyttelse mod jordfejl

RDC-CC 6 mA i henhold til IEC 62955. Elektronisk, automatisk nulstilling ved isætning af Type 2-kabel.

·     Energimåling

Integreret 3-faset energimåler

~1 %’s nøjagtighed på aflæsninger

·     Kommunikationsgrænseflade og cloudforbindelse/netværk

4G LTE-M (abonnement påkrævet)

Wi-fi 2,4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n (kanal 1-11) HMI, identifikation og konfiguration Bluetooth lavenergi (BLE 4.1)

RFID/NFC-læser – Mifare Classic, Type A RGBW LED-cirkel for enhedens status

1,2 W strømforbrug ved standby

·     Standarder og godkendelser

CE-overensstemmelse i henhold til IEC 61851-1:2017 og IEC 62955,

og radioudstyrsdirektivet 2014/53/EU samt RoHS-direktivet 2011/65/EU.

·     Temperaturområde

30°C til +40°C

·     Beskyttelsesgrad

IP54, indendørs og udendørs brug IK8 beskyttelse mod slag

UL94 5VB brændbarhedsklassificering UV-resistent

·     Elektrisk beskyttelse

Beskyttelsesklasse II (4kV AC og 6 kV puls, isolering) Overspændingskategori III (4kV)